Download PDF by Cecelia Ahern,Titia Ram: Tijd van mijn leven (Dutch Edition)

Posted by

By Cecelia Ahern,Titia Ram

'Mijn leven had me nodig. Het had het moeilijk en ik had het veel te weinig aandacht geschonken.'

Lucy Silchester komt thuis van haar werk en vindt een envelop op haar deurmat. In de envelop zit een uitnodiging voor een ontmoeting met haar leven. Maar Lucy, te druk met het ontwijken van haar familie en vrienden en het schelden op haar werk, mist de afspraak.
Cecelia Ahern laat in De tijd van mijn leven op charmante wijze en met veel humor zien wat er kan gebeuren als je jezelf voorbijloopt. Het is opnieuw een betoverende roman van de schrijfster van playstation : Ik hou van je, waarvan inmiddels 150.000 exemplaren zijn verkocht.

Cecelia Ahern (1981) besloot op 21-jarige leeftijd te stoppen met haar grasp filmwetenschappen om haar eerste roman, playstation : Ik hou van je, te schrijven. Die werd ogenblikkelijk een bestseller en is verfilmd met Hilary Swank in de hoofdrol. Aherns boeken zijn in forty six landen vertaald. Ze woont met haar familie in Dublin.

'Een van haar beste romans. Grappig, ontroerend en met in de kern een inzichtelijke boodschap.' day-by-day express

'Een lief verhaal met een diepere laag en Aherns kenmerkende magische twist.' the day-by-day telegraph

Show description

Read or Download Tijd van mijn leven (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De slaven van Socorro (Broederband) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zavac verslagen is en hun eer gered, kunnen de Reigers zich concentreren op een nieuwe vijand: Tursgud, de leider van de Haaien-broederband. Als Tursgud twaalf Araluenen gevangen neemt om als slaven te verkopen, besluiten de Reigers om in actie te komen.

Download e-book for kindle: De kleine Fries voor Dummies (Dutch Edition) by Janneke Spoelstra

De leukste manier om beter Fries te leren. De kleine Fries voor Dummies is de toegankelijke en praktische kennismaking met het Fries, de bekendste officiële minderheidstaal van Nederland. Je leert de taal in alledaagse situaties toe te passen, zoals bij het kennismaken en op vakantie, maar ook bij activity en ontspanning, winkelen, eten en drinken, wonen en werken en in noodsituaties.

Download e-book for iPad: Spel en tijdverdrijf (Dutch Edition) by James Salter,Else Hoog

De jaren zestig. Phillip Dean, gestopt met zijn studie aan Yale, reist door Frankrijk in een geleende automobile. Als hij voor korte tijd verblijft in een plattelandsdorpje, begint hij een opwindende verhouding met de achttienjarige Franse Anne-Marie. Na het verschijnen van Spel en tijdverdrijf werd James Salter gezien als een van de grote schrijvers van onze tijd.

Download e-book for iPad: Jasper en zijn knecht (Dutch Edition) by Gerbrand Bakker

In 2012 koopt Gerbrand Bakker in de Duitse Eifel, Schwarzbach, een oude woning, misschien om te vluchten voor een plotselinge afkeer van het schrijven. Hij begint bomen te kappen op het omvangrijke stuk grond dat erbij hoort en vertimmert zijn huisje dat het een lieve lust is. Al gauw verzekert hij zich van gezelschap dat zou moeten luisteren naar de naam Jasper.

Additional info for Tijd van mijn leven (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Tijd van mijn leven (Dutch Edition) by Cecelia Ahern,Titia Ram


by Brian
4.0

Rated 4.40 of 5 – based on 28 votes