New PDF release: Barmhartig (De Posthumus trilogie) (Dutch Edition)

Posted by

By Britta Bolt,Rodney Bolt,Edwin Krijgsman

Vlak na zijn aankomst in Amsterdam wordt een jonge guy overvallen en voor dood achtergelaten. Hij heeft geen papieren, niemand weet wie hij is. Maar Pieter Posthumus kan de identiteit van de onbekende achterhalen: Ben Olssen, een Zweedse professional op het gebied van olie- en gaswinning. Hij used to be in Amsterdam voor Earth 2050, de door milieuactivisten zwaar belaagde internationale conferentie die web van begin is gegaan.

Terwijl Posthumus steeds dieper verstrikt raakt in de zaak Olssen, vindt er op de Wallen nog een moord plaats…

Barmhartig is het daverende slotakkoord van de Posthumus Trilogie

Show description

Read or Download Barmhartig (De Posthumus trilogie) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De slaven van Socorro (Broederband) (Dutch Edition) by John Flanagan,Wybrand Scheffer

Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zavac verslagen is en hun eer gered, kunnen de Reigers zich concentreren op een nieuwe vijand: Tursgud, de leider van de Haaien-broederband. Als Tursgud twaalf Araluenen gevangen neemt om als slaven te verkopen, besluiten de Reigers om in actie te komen.

Download PDF by Janneke Spoelstra: De kleine Fries voor Dummies (Dutch Edition)

De leukste manier om beter Fries te leren. De kleine Fries voor Dummies is de toegankelijke en praktische kennismaking met het Fries, de bekendste officiële minderheidstaal van Nederland. Je leert de taal in alledaagse situaties toe te passen, zoals bij het kennismaken en op vakantie, maar ook bij recreation en ontspanning, winkelen, eten en drinken, wonen en werken en in noodsituaties.

Spel en tijdverdrijf (Dutch Edition) by James Salter,Else Hoog PDF

De jaren zestig. Phillip Dean, gestopt met zijn studie aan Yale, reist door Frankrijk in een geleende vehicle. Als hij voor korte tijd verblijft in een plattelandsdorpje, begint hij een opwindende verhouding met de achttienjarige Franse Anne-Marie. Na het verschijnen van Spel en tijdverdrijf werd James Salter gezien als een van de grote schrijvers van onze tijd.

New PDF release: Jasper en zijn knecht (Dutch Edition)

In 2012 koopt Gerbrand Bakker in de Duitse Eifel, Schwarzbach, een oude woning, misschien om te vluchten voor een plotselinge afkeer van het schrijven. Hij begint bomen te kappen op het omvangrijke stuk grond dat erbij hoort en vertimmert zijn huisje dat het een lieve lust is. Al gauw verzekert hij zich van gezelschap dat zou moeten luisteren naar de naam Jasper.

Extra resources for Barmhartig (De Posthumus trilogie) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Barmhartig (De Posthumus trilogie) (Dutch Edition) by Britta Bolt,Rodney Bolt,Edwin Krijgsman


by Christopher
4.2

Rated 4.03 of 5 – based on 6 votes