Sasja Nicolai's Balanceren op een been (Dutch Edition) PDF

Posted by

By Sasja Nicolai

Single moeders hebben het druk met kinderen, werken, huishouden, tuition, clubjes en sociale contacten. Ze komen weinig aan zichzelf toe, maar ze staan er wel alleen voor en hebben af en toe steun in de rug nodig. Het begrip training is bekend, maar nog lang niet iedereen durft de drempel over; bovendien hebben alleenstaande moeders vaak weinig tijd of geld. Balanceren op één been kan chicken verder helpen. Ze hoeven er de deur niet voor uit en kunnen het oppakken als de kinderen in mattress liggen. Dit zelfcoachingboek helpt de unmarried moeder verder met oefeningen die ze zelf kan doen, en die leiden tot nieuwe inzichten. De ervaringsverhalen van andere alleenstaande moeders zorgen voor herkenning. Een positief boek van een ervaringsdeskundige en trainer, voor een grote doelgroep waar nog maar weinig voor is geschreven.

Show description

Read or Download Balanceren op een been (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: De slaven van Socorro (Broederband) (Dutch Edition) by John Flanagan,Wybrand Scheffer

Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zavac verslagen is en hun eer gered, kunnen de Reigers zich concentreren op een nieuwe vijand: Tursgud, de leider van de Haaien-broederband. Als Tursgud twaalf Araluenen gevangen neemt om als slaven te verkopen, besluiten de Reigers om in actie te komen.

De kleine Fries voor Dummies (Dutch Edition) - download pdf or read online

De leukste manier om beter Fries te leren. De kleine Fries voor Dummies is de toegankelijke en praktische kennismaking met het Fries, de bekendste officiële minderheidstaal van Nederland. Je leert de taal in alledaagse situaties toe te passen, zoals bij het kennismaken en op vakantie, maar ook bij activity en ontspanning, winkelen, eten en drinken, wonen en werken en in noodsituaties.

James Salter,Else Hoog's Spel en tijdverdrijf (Dutch Edition) PDF

De jaren zestig. Phillip Dean, gestopt met zijn studie aan Yale, reist door Frankrijk in een geleende automobile. Als hij voor korte tijd verblijft in een plattelandsdorpje, begint hij een opwindende verhouding met de achttienjarige Franse Anne-Marie. Na het verschijnen van Spel en tijdverdrijf werd James Salter gezien als een van de grote schrijvers van onze tijd.

New PDF release: Jasper en zijn knecht (Dutch Edition)

In 2012 koopt Gerbrand Bakker in de Duitse Eifel, Schwarzbach, een oude woning, misschien om te vluchten voor een plotselinge afkeer van het schrijven. Hij begint bomen te kappen op het omvangrijke stuk grond dat erbij hoort en vertimmert zijn huisje dat het een lieve lust is. Al gauw verzekert hij zich van gezelschap dat zou moeten luisteren naar de naam Jasper.

Extra info for Balanceren op een been (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Balanceren op een been (Dutch Edition) by Sasja Nicolai


by Joseph
4.3

Rated 4.63 of 5 – based on 8 votes